Verhuur

Verhuur is het hele jaar mogelijk VOOR en NA de openingstijden van de speeltuin tot uiterlijk 23:00 uur.
Op zondag is verhuur mogelijk tussen 11.30 – 18.00 uur. De huurtijden zijn inclusief de voorbereidingen en het schoonmaken van de speeltuin, het clubhuis, de gebruikte faciliteiten en de toiletten. Tijdens het openingsseizoen is de speeltuin open van maandag tot en met zaterdag van 14 tot 17 uur, dus verhuur is niet mogelijk met uitzondering van de zaal.

U kunt de speeltuin reserveren via de website en het bijbehorende bedrag betalen via IDEAL.

Verhuur Speeltuin

De speeltuin is een zeer populaire plek voor verjaardagsfeesten, kraamfeestjes, een familiereünie of wat voor gezellig feestje dan ook! 

Tijdens de verhuur mag u gebruik maken van alle faciliteiten in het clubhuis. Hierbij kunt u denken aan serviesgoed/bestek/koffiezetapparaat/magnetron alsmede ook de koelkast op de begane grond in de gang richting het zaaltje.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze algemene huurvoorwaarden

Als u de speeltuin wilt huren, kunt u op de kalender kijken welke data nog vrij zijn. Via de kalender kunt u dan de gewenste datum boeken en de daarbij horende betaling via IDEAL voldoen.

Pipowagen​

Ben jij binnenkort jarig? 

De PIPOWAGEN….hoe ziet hij er van binnen uit?? Tijdens het kinderfeestje krijgen de kinderen toegang tot de PIPOWAGEN en zullen een onvergetelijke middag hebben in onze geweldige speeltuin! Tijdens openingstijden kunnen er kinderpartijtjes worden gehouden op woensdag-, vrijdag- of zaterdagmiddag. De kosten hiervoor zijn € 7,50 per kind. Tijdens het feestje krijgen de kinderen onbeperkt aanmaaklimonade, een ijsje en patat. Aan het eind van het feestje krijgt elk kind een snoepzakje mee naar huis.

Indien u de Pipowagen wilt huren kunt u contact opnemen met Mvr. Pietersma via telefoonnummer:
06 – 10361557 .

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze algemene huurvoorwaarden.

Zaalverhuur

Voor clubs, vergaderingen, bijeenkomsten en trainingen is de zaal ook te huur. De zaal beschikt over maximaal 35 zitplaatsen. Buiten openingstijden is het gebruik van de speeltuin bij de huur inbegrepen.  Tijdens de verhuur mag u gebruik maken van alle faciliteiten in het clubhuis. Hierbij kunt u denken aan serviesgoed/bestek/koffiezetapparaat/magnetron alsmede ook de koelkast op de begane grond in de gang richting het zaaltje. Tijdens verhuur kunt u zelf ingekocht eten en drinken nuttigen. Alcohol gebruik voor jongeren onder de 18 jaar is niet toegestaan.  Indien u de zaal tijdens openingstijden van de speeltuin wilt huren kunt u een mail sturen naar info@speeltuintalud.nl Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze algemene huurvoorwaarden Als u de gehele speeltuin of het zaaltje van de speeltuin wilt huren, kunt u op de kalender kijken welke data nog beschikbaar zijn. Via de kalender kunt u dan de gewenste datum boeken en de daarbij horende betaling via IDEAL voldoen.

Schoolreisje

Speeltuin Talud is de ideale plek voor een super gaaf schoolreisje.

De speeltuin bevindt zich op een prachtige plek in Oosterbeek, is overzichtelijk, maar ook heel avontuurlijk.

Wij zijn goed bereikbaar met de auto maar ook met de trein! 

Als u de speeltuin wilt huren, kunt u op de kalender kijken welke data nog beschikbaar zijn. Via de kalender kunt u dan de gewenste datum reserveren en de daarbij behorende betaling voldoen.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze algemene huurvoorwaarden.