Algemene huurvoorwaarden

 

Stichting Speeltuin Talud

Taludweg 23

6861 ZL Oosterbeek


Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 41051056
IBAN: NL 33 Rabo 0385015062

Verhuur Pipowagen:

Tijdens openingstijden kunnen kinderpartijtjes worden gehouden op woensdag-, vrijdag- of zaterdagmiddag. De kosten hiervoor zijn € 7,50 per kind. De kinderen krijgen tijdens dit feestje toegang tot de PIPOWAGEN en zullen een onvergetelijke middag hebben in onze geweldige speeltuin! Tijdens het feestje krijgen de kinderen onbeperkt aanmaaklimonade, een ijsje en patat. Aan het einde van het feestje krijgt elk kind een snoepzakje mee naar huis.

In de kalender kunt u een woensdag- of een vrijdagmiddag reserveren voor het kinderfeestje. Na het invullen van het formulier ontvangt u een bevestigingsmail. De betaling van het kinderfeestje kunt u op de dag van het feestje bij ons per pin of contant betalen.

Afspraken tijdens verhuur speeltuin en zaaltje:

De speeltuin is een zeer populaire plek voor verjaardagsfeesten, kraamfeestjes, bruiloften, een familiereünie of wat voor gezellig feestje dan ook! Wij verhuren ook het zaaltje;  het gebruik van de speeltuin zit automatisch bij de huur inbegrepen.

Tijdens de verhuur mag u gebruik maken van alle faciliteiten in het clubhuis. Hierbij kunt u denken aan een koelkast, serviesgoed, bestek, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, 2-pits elektrisch kookplaatje en een buffetserveerder (2 x 2.4 liter en 2 x 1 liter) inclusief warmhoudplaat. Deze laatste is ook los te gebruiken. Ook staat er een koelkast met vriesvak op de begane grond in de gang richting het zaaltje. Tijdens verhuur kunt u zelf ingekocht eten en drinken nuttigen. Alcohol gebruik voor jongeren onder de 18 jaar is niet toegestaan. 

We verwachten dat u een hele leuke tijd heeft met elkaar in de speeltuin. We willen u verzoeken om rekening met de buurt te houden.
Daarom is het gebruik van geluidsinstallaties buiten niet toegestaan.

Uw hond is niet welkom in de speeltuin.

De auto’s kunnen langs de Taludweg en Parallelweg op de aangegeven plekken geparkeerd worden. In de berm langs de speeltuin en weg parkeren is niet toegestaan. Ook is uw auto niet welkom in de speeltuin.

Tijdens verhuur van de speeltuin is het alleen na overleg toegestaan om foodtrucks op ons terrein te ontvangen. Buiten het terrein op het fietspad of de berm is dit in geen geval toegestaan. 

Het Bestuur van de Stichting Speeltuin Talud neemt geen verantwoording voor eventuele schade /ongelukken ten tijde dat het terrein/clubhuis is verhuurd. Eventuele schade dient door de huurder aan de verhuurder te worden vergoed. 

Verhuur tijden:

Verhuur is het hele jaar mogelijk VOOR en NA de openingstijden van de speeltuin tot uiterlijk 23.00 uur. Op zondag is verhuur mogelijk tussen 11.30 – 18.00 uur. De verhuurtijden zijn incl. de voorbereidingen en het schoon achterlaten van de speeltuin, het clubhuis, de gebruikte faciliteiten en de toiletten. 

Tijdens het openingsseizoen is de speeltuin geopend van maandag t/m zaterdag van 14.00-17.00 uur en is verhuur dus niet mogelijk. Mocht u uitsluitend de zaal willen huren tijdens de openingstijden van de speeltuin, dan kunt  u contact opnemen via info@speeltuintalud.nl

Verhuur tarieven:

De huur voor het gebruik van het clubhuis en de speeltuin bedraagt € 20,00 per uur. Daarnaast betaalt u € 50,00 borg die u na correcte oplevering weer retour krijgt. 

Wij verhuren ook:

  • 3 statafels voor € 10,00 
  • Klaptafels/cateringstafels (1.82 m lang) voor € 5,00 per stuk (max 20 stuks)

Reserveren speeltuin en zaaltje:

Als u de gehele speeltuin of het zaaltje van de speeltuin wilt huren, kunt u op de kalender kijken welke data nog beschikbaar zijn. Via de kalender kunt u dan de gewenste datum boeken. Mocht u de zaal tijdens openingstijden willen huren, dan kunt u een mail sturen naar info@speeltuintalud.nl.

Betalen:

Direct na het plaatsen van uw reservering dient de betaling via ideal plaats te vinden. Hierna ontvangt u een bevestiging in de mail. In de bevestiging staat de reserveringsdatum, de gereserveerde tijd, de betaalde kosten incl. borg en uw factuuradres. 

Controleer uw reservering altijd. Indien iets niet klopt,  neemt u dan even contact met ons op. Zodra de betaling via ideal ontvangen is wordt uw reservering verder verwerkt. 

Annuleringsbeleid verhuur:

Je kunt de verhuur van de gehele speeltuin/zaal tot 3 dagen voor de gemaakte reservering kosteloos annuleren. U kunt een mail sturen naar info@speeltuintalud.nl. Wij zullen binnen 2 weken het betaalde bedrag aan u terugstorten.

Mocht u in de twee weken voor de verhuurafspraak toch de afspraak willen annuleren dan kunt contact met ons opnemen om samen naar een evt. oplossing te zoeken.

Toegang tot de speeltuin:

Een aantal dagen voor de aanvang van de verhuur ontvangt u een mail met informatie over het ontvangen van de sleutel om toegang te krijgen tot de speeltuin.

Oplevering na verhuur:

We verwachten dat u de speeltuin en het clubgebouw (inclusief toiletten)  schoon en netjes achterlaat. We willen graag dat de vloeren veegschoon zijn. De schoonmaakmaterialen vindt u in de gang richting het zaaltje op de begane grond in de kast (rechts) onder de trap.

We willen u verzoeken om afval zelf mee terug naar huis te nemen. Bij achterlaten van afval zal € 7,50 van de borg worden ingehouden.

Indien de speeltuin correct opgeleverd wordt, zal de borg binnen 7 dagen op uw bankrekening worden teruggestort.

Afgeven sleutel na verhuur:

De sleutel mag u, uiterlijk 15 minuten na verhuur, inleveren via de brievenbus in de deur op het volgende adres:

Paul Krugerstraat 51 
6861 CS OOSTERBEEK

Vragen:

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u een mail sturen naar info@speeltuintalud.nl.